0.3.3.7.1 Hendrik Gerardus Gaarthuis

Stamboom Gaarthuis

Hendrikus Gerardus (Henk) Gaarthuis werd geboren op 9 Augustus 1918 te Amsterdam en is overleden op 8 Februari 2010 te Maasdriel, 91 jaar oud. Beroep: militair.


Zijn ouders: Everardus Gaardhuis en  Cornelia M.P. Koopmanschap


Getrouwd op 26 Oktober 1948 te Chaam met Engelina E. Verheijen


Engelina E. Verheijen werd geboren op 15 september 1915 te Chaam en is overleden op 4 Februari 1991 te Amersfoort, 75 jaar oud.


Haar ouders: Johannes Adrianus Verheijen 1878 en Joanna van Loon


Kinderen

0.3.3.7.1 Hendrik Gerardus Gaarthuis

0.3.3.7.1.1

Everardus Petrus Maria Gaarthuis

geb. 27-05-1953 te Amersfoort

CONTACT


E. pgaarthuis@hetnet.nl

W. www.fam-gaarthuis.nl

Goedereede

VERANTWOORDING


Hoewel deze site met de meeste zorg wordt samengesteld is hij het voorlopig resultaat van een nog lopend onderzoek waarbij niet alle bronnen zijn geraadpleegd en andere nagezien dienen te worden; voor de juistheid van de gegevens kan daarom niet altijd worden ingestaan. Ter bescherming van het persoonlijk leven worden de jongste generaties in de genealogie niet of slechts gedeeltelijk weergegeven. Verdere gegevens en beeldmateriaal worden met enige regelmaat toegevoegd. Mits met bronvermelding (http://www.fam-Gaarthuis.nl) kunnen gegevens buiten redenen van handelsgewin vrij worden overgenomen; kennisgeving daarvan wordt op prijs gesteld. Aanvullingen, verbeteringen, op- en aanmerkingen zijn altijd welkom.

Stuur dit per mail naar pgaarthuis@hetnet.nl.

Copyright @ All rights reserved